🏆 ✅ 🥇 Acordat pentru 𝐫𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐞𝐱𝐜𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭𝐚̆ și 𝐞𝐭𝐢𝐜𝐡𝐞𝐭𝐚̆ în managementul afacerilor, precum și pentru 𝐚𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐫𝐞𝐜𝐭𝐚̆ în 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 și colaborarea cu ceilalți parteneri.

 Brandul BLACK VELVET este o marcă a societății noastre S.C. SYNCHRONIZE DISTRIBUTION S.R.L, societate fondată în 2009 cu capital 100% românesc.

1. Cu sediul în Focșani jud. Vrancea se află o echipă formată din șaisprezece persoane, cinci magazine fizice și un magazin online.
2. În acest moment suntem prezenți pe plan național  cu o rețea de magazine atât pe teritoriul municipiului dar și în afara acestuia.
3. În Focșani ne regăsiți  în centrul comercial  Focșani Mall cu două magazine, în Bacău un magazin în Hello Shopping Park Bacău și unul în Cora Bacău iar Piatra Neamț un magazin în Shopping City Piatra Neamț.
4. Ne-ați întâlnit și la târgurile de mărțișoare realizate în Focșani Mall, Cora Bacău și Shopping City Piatra Neamț.

Produsele comercializate sunt conforme cu cele mai înalte standarde de calitate ale momentului. Avem o varietate de peste 10 mii de produse dintre care vă amintim: bijuterii din argint 925, bijuterii inox rodiate și aurite, ceasuri de damă și de bărbați,  genți de damă, borsete de bărbați, portofele, curele și multe altele.

Garanția calității

Fiecare bijuterie este însoțită de certificat de garanție și conformitate. Bijuteriile din argint 925 sunt verificate și marcate cu sigla BNR de către personal specializat din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

Cutie cadou gratuită

Produsele comandate sunt livrate în cutii cadou, oferite gratuit la orice comandă, indiferent dacă vrei să oferi produsele cadou sau sunt pentru tine.

Plăți securizate

Plata online se efectuează prin serviciul securizat MobilPay prin carduri emise de bănci în sistemul 3D Secure (standard internațional de securitate dezvoltat de Visa – Verified by Visa și MasterCard – Mastercard Secure Code) fără nici un risc din partea ta. De asemenea poți opta și pentru plata ramburs la primirea produselor.

Retur gratuit

Dacă nu ești pe deplin mulțumit de produsele comandate sau nu sunt potrivite stilului tău, indiferent de motiv, returul este gratuit în termen de 14 de zile de la achiziționare, se achită doar contravaloarea curierul de către dumneavoastră. Banii vor fi returnați în contul clientului imediat după înregistrarea returului.

Sperăm ca aceste informații vă sunt utile dar în același timp dacă aveți neclarități sau alte întrebări nu ezitați să ne contactați.

Vă dorim cumpărături plăcute!

🏆 ✅ 🥇 Acordat pentru 𝐫𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐞𝐱𝐜𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭𝐚̆ și 𝐞𝐭𝐢𝐜𝐡𝐞𝐭𝐚̆ în managementul afacerilor, precum și pentru 𝐚𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐫𝐞𝐜𝐭𝐚̆ în 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 și colaborarea cu ceilalți parteneri.